rss search

Spa­ghet­ti ca­cio e pe­pe

line

Ingrediënten:

500 g broccoliroosjes
50 g verse olijven zonder pit
50 g walnoten
300 g spaghetti
90 g zakje Grano Padano
4 el olijfolie
1 tl versgemalen peper

-) Breng twee ruime pannen met water aan de kook. Snijd de broccoliroosjes in kwarten. Halveer de olijven en hak de walnoten grof. Kook de broccoli 3 min., giet af en laat afkoelen onder koud stromend water (blancheren). Meng de broccoli met de olijven en walnoten

-) Kook in de andere pan de spaghetti beetgaar. Giet af, maar vang een kopje kookvocht op. Doe de hete spaghetti terug in de pan. Meng de kaas met de olie, 6 el heet kookvocht en peper tot een smeuïg mengsel. Meng goed door de nog hete spaghetti. Voeg eventueel meer kookvocht toe om de pasta extra smeuïg te maken. Breng op smaak met extra peper en eventueel zout.

Serveer de pasta met de broccolisalade.

FacebookTwitterPinterest